Natrag
25.4.2019 08:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

S.A.R.S. je sinoć ‘razvalio’ Park Orsulu, a mi imamo ulaznice za večerašnji koncert!

15.8.2015 @ 14:59 Dulist dulist IN

Podijelite:

Nakon što su sinoćnjim rasprodanim prvim koncertom u Parku Orsula oduševili dubrovačku publiku, beaogradska grupa S.A.R.S. večeras će na istom mjestu u 21 sat održati svoj drugi concert. Sjajna stvar je što DuList ima ulaznice za taj koncert!

Prvo dvoje čitatelja koji na naš e-mail info@dulist.hr pošalju e-mail poruku s naslovom ‘S.A.R.S.’, imenom i prezimenom te kontakt brojem, dobit će po dvije ulaznice za večerašnji koncert!

Za one koji budu manje sreće, a ipak žele na koncert, važna je informacija kako se ulaznice za koncert mogu kupiti na svim Eventim pretprodajnim mjestima, u kinu Sloboda (KIC Luža) i u kiosku Parka Orsula. Povoljnije članske ulaznice mogu se, kao i do sada, nabaviti isključivo u kiosku na vidikovcu.

Podsjetimo, S.A.R.S., skraćenica za pomalo neuobičajen naziv ‘Sveže amputirana ruka Satrianija’ osnovan 2006. godine, krije u sebi široku paletu glazbenih žanrova, a dubrovačka publika u njima je uživala već 2012. godine, stoga ne čudi ovakav interes za koncert! U njihovim hitovima može se pronaći reggae, ska, punk, hip-hop, etno… Proslavili su se sad već kultnim hitom ‘Buđav lebac’, nakon kojeg su uslijedili ‘Ratujemo ti i ja’, ‘Debeli lad’, ‘Perspektiva’, ‘Ikone pop kulture’…

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana