Natrag
17.2.2019 13:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

S 1,2 milijuna kuna obnovljena lastovska škola

10.1.2013 @ 10:09 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Obnovljena je u nevremenu oštećena školska zgrada na Lastovu. 

Radovi na obnovi OŠ Braća Glumac na Lastovu, koje je s iznosom od 1,22 milijuna kuna financirala Dubrovačko-neretvanska županija, su završeni. Kako javljaju iz Županije, uslijed vremenskih neprilika u siječnju prošle godine, zbog čega je proglašena elementarna nepogoda, došlo je do velikih oštećenja na školskoj zgradi. 

Županija je odmah reagirala i započela s radovima na otklanjanju štete kako bi 45 učenika moglo nastaviti s redovnom nastavom i pohađati školu u za to primjerenim uvjetima rada. Nakon hitnih početnih radova na sanaciji stropova i hodnika i zamjeni dijela prozor, što je omogućilo nastavak odvijanja nastave nakon privremenog prekida, krenulo se u cjelokupnu sanaciju. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana