Politika

Ruža i Luka zajedno u Konavlima!

Hrvatska demokratska zajednica i Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević potpisali su koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Općini Konavle.

U dostavljenom pismu kandidatu za načelnika Luki Kordi Ruža Tomašić izrazila je potporu i uvjerenje kako je lista HDZ, HSU i HSP dr. Ante Starčević pobjednička lista ne samo u Konavlima nego i u Gradu Dubrovniku te Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Dalje u pismu Tomašić ističe potrebu jedinstva desnog stranačkog bloka jasnog nacionalnog opredjeljenja, kao i želju da se i ubuduće nastavi s ovakvom suradnjom.

– Vjerujem, gospodine Korda, kako je Vaše iskustvo, ugled i nadasve istinsko domoljublje dovoljno jamstvo za konačni uspjeh naše liste – na kraju je istakla Tomašić.

Prilikom potpisivanja koalicijskog sporazuma Ivo Simović-Crni, predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Konavle, posebno je naglasio principijelnost i odlučnost Ruže Tomašić u zaštiti Hrvatskih nacionalnih interesa. Predsjednik HSP dr. Ante Satrčević Dubrovačko-neratvanske županije Ivo Šimunović izrazio je svoje uvjerenje kako je ovo dobar putokaz za buduće koalicijske sporazume stranaka desnog opredjeljenja.

Pročitajte još

Koje rješenje za bankomate predlaže Jadran Barač?

Dulist

HNS-ovci: ‘Udarac po džepu jedini je lijek za najezdu bankomata’

Dulist

SRĐEVCI O BankoMATU Gradske službe mogle su već odavno djelovati

Dulist