Natrag
21.2.2019 19:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ruža i Luka zajedno u Konavlima!

2.5.2013 @ 8:51 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Hrvatska demokratska zajednica i Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević potpisali su koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Općini Konavle.

U dostavljenom pismu kandidatu za načelnika Luki Kordi Ruža Tomašić izrazila je potporu i uvjerenje kako je lista HDZ, HSU i HSP dr. Ante Starčević pobjednička lista ne samo u Konavlima nego i u Gradu Dubrovniku te Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Dalje u pismu Tomašić ističe potrebu jedinstva desnog stranačkog bloka jasnog nacionalnog opredjeljenja, kao i želju da se i ubuduće nastavi s ovakvom suradnjom.

– Vjerujem, gospodine Korda, kako je Vaše iskustvo, ugled i nadasve istinsko domoljublje dovoljno jamstvo za konačni uspjeh naše liste – na kraju je istakla Tomašić.

Prilikom potpisivanja koalicijskog sporazuma Ivo Simović-Crni, predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Konavle, posebno je naglasio principijelnost i odlučnost Ruže Tomašić u zaštiti Hrvatskih nacionalnih interesa. Predsjednik HSP dr. Ante Satrčević Dubrovačko-neratvanske županije Ivo Šimunović izrazio je svoje uvjerenje kako je ovo dobar putokaz za buduće koalicijske sporazume stranaka desnog opredjeljenja.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana