Natrag
24.3.2019 16:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Rukometaši u pohodu na prvu ligu

4.10.2013 @ 12:54 Ana Prohaska Sport
3;3

Podijelite:

Povodom 39. obljetnice Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, kao i nadolazećeg početka prvenstva 2. Hrvatske rukometne lige skupine Jug, u sportskoj dvorani danas je održana konferencija za novinare.

Kako je rečeno na konferenciji, cilj kluba je plasman u prvu ligu, a ove sezone zadatak im je nešto lakši jer je u natjecanju samo devet klubova.

-Naš cilj je prva liga. Dubrovnik to zaslužuje jer rukomet ovdje nije nepoznanica. Nije to lako, kriza je ali se snalazimo – rekao je predsjednik kluba Ivica Granić.

Član uprave Ivo Dragić istaknuo je pak kako su oduvijek htjeli formirati pravu rukometnu školu i krenuti s mlađim generacijama.

-Prije smo počinjali raditi s djecom od petog razreda i bilo je teško tako sastaviti ekipu. Sad smo počeli s tzv. mini rukometom, gdje se radi s manjom djecom i tu se već kristalizira tko se može uključiti naknadno u prvu ekipu – rekao je pak Sven Krile ispred kluba.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana