Natrag
22.2.2019 21:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Roman Abramovich na Stradunu

7.9.2012 @ 21:59 Andrea Falkoni Račić dulist IN
4;4

Podijelite:

Ruski milijarder i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Roman Abramovich stigao je jutros u Dubrovnik da bi petak navečer proveo u điru Stradunom u pratnji djevojke Darije Zhukove.

Iako nije bio oduševljen fotografiranjem te je nastojao izbjeći novinare, nakon nekoliko minuta nagovaranja on, ali i njegovi tjelohranitelji su popustili pa je ležerno pozirao našem fotografu Zvonimiru Pandži. Ruski oligarh je s djevojkom Darijom i društvom večerao u restoranu Proto, da bi potom prošetao do Gundulićeve poljane gdje je popio piće i pojeo sladoled.

Abramovich je doputovao svojom megajahtom Eclipse, dugačkom 163,5 metara. Jahta čija je gradnja stajala 1,2 milijarde dolara usidrena je ispred Lokruma. Treba dodati kako jahta Eclipsa može primiti 30 gostiju, ima 70 članova posade, tri helidroma, disko klub, blindirana stakla, dva bazena, wellness centar i proturaketni štit.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana