Aktualno

RODITELJI, VAŽNA OBAVIJEST! U ovim školama djecu možete ostaviti na čuvanje

‘Sutra, 10. listopada 2019. najavljen je štrajk djelatnika u OŠ Mokošica, stoga neće biti moguće održavanje redovne nastave i redovno odvijanje programa produženog boravka. Za sve informacije možete poslati upite na e-mail ured@os-mokosica.skole.hr’, poručili su iz OŠ Mokošica povodom štrajka prosvjetnih djelatnika najavljenog za četvrtak. Jednake obavijesti dolaze i iz OŠ Marin Getaldić:

‘Sindikalna povjerenica izvijestila je kako će se sutra održati štrajk u kojem sudjeluje većina nastavnika. Neće biti organizirana nastava, no roditelji koji imaju tu potrebu mogu ostaviti svoju djecu na čuvanju’, obavijestila je ravnateljica Vedrana Elez.

Također, u OŠ Lapad djeci će omogućiti odgovarajući boravak.

‘Učenicima koji sutra dođu u školu, osigurat ćemo boravak i prehranu na način na koji to s obzirom na štrajk, bude moguće. Učenici koji sutra ne dođu u školu neće dobiti neopravdane sate’, napisali su.

Povodom najavljenog štrajka učitelja škole, sutra, 10. listopada neće biti moguće organizirati redovno izvođenje nastave ni u OŠ Marina Getaldića.

‘Učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti u nekom obliku odgojno-obrazovnog rada. Učenici koji ne dođu u školu neće dobiti neopravdane sate. Sve informacije možete pratiti na web (i Facebook) stranici Škole ili uputiti upit na mail : ured@os-mgetaldica-du.skole.hr Molim roditelje i staratelje naših učenika za razumijevanje’, poručila je ravnateljica Silvana Bjelovučić.

Što planiraju u preostale dvije gradske škole OŠ Marina Držića i OŠ Antuna Masle, nije poznato. Naime, objave na društvenim mrežama su izostale, a ne funkcioniraju ni službene mrežne stranice zbog navodnog preopterećenja.

Pročitajte još

MIROSLAV ŠKORO ZA DULIST Otkad sam objavio kandidaturu, vade mi utrobu na stol

Maria Prkut

ZBOG RADOVA ‘Šestica’ mijenja smjer, evo kuda će prometovati

Dulist

DONOSIMO POPIS Oni su dobili zimske kućice!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija