Crna kronika

RODITELJI, OPREZ! ‘Dok mi je sin čekao autobus, zaustavio se kombi sa zatamljenim staklima…’

RODITELJI, OPREZ! 'Dok mi je sin čekao autobus, zaustavio se kombi sa zatamljenim staklima...'

Zabrinuta mama u Facebook grupi Mame iz Dubrovnika objavila je u nedjelu post u kojem je opisala situaciju koja se u Župi dubrovačkoj dogodila njenom sinu.

-Sin mi se sad vratio iz Lidla, čekao je autobus na kružnom toku. Dok je čekao bus zaustavio se bijeli kombi sa zatamljenim staklima, otvorio prozor, unutra čovjek s kapuljačom na glavi i tamnim naočalama. Pitao ga je ideš li do Župe, na što je rekao u Župi sam – pa je rekao ja idem do Plata, hoćeš sa mnom. Kad je rekao ne, pitao ga je a gdje ideš. Rekao mu je što vas briga. Nakon toga je rekao dođi ovamo da te nešto pitam što je mog malog prepalo i počeo je trčat, ovaj je samo dao gas i otišao. Strašno je što je nedjelja i nigdje nema nikoga, tu i tamo prođe koji auto. Pa eto, pripazite, upozorite djecu… jer mene je ovo užasnulo, znam da mi sin nema smisla za dramu i teatralnost, a meni ovo ne djeluje bezopasno i nevino – napisala je mama.

Sve je prijavila i policiji, što su nam potvrdili i iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dodavši kako je odmah obavljen razgovor s majkom te su o istome obaviješteni svi policijski službenici na terenu.

No, iz Policijske uprave naglašavaju kako je u ovom trenutku, temeljem raspoloživih informacija, teško procijeniti je li se radilo o pokušaju otmice, a posebno jer osim ove nikakvih sličnih dojava nije bilo.

Pozivaju se građani koji imaju bilo kakvih korisnih informacija koje bi mogle pomoći u ovom slučaju, da se odmah jave policiji.

Ovaj slučaj povod je za još jednom napomenuti kako uvijek morate razgovarati sa svojom djecom i upozoravati ih kako postupiti u ovakvim i sličnim situacijama te da ne ulaze u vozilo s nepoznatim osobama.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist