Natrag
19.2.2019 16:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Rodine radionice o dojenju i platnenim pelenama

2.9.2012 @ 8:52 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Dubrovyčka Udruga Roda u tjednu koji je pred nama organizira dvije radionice – Malu školu dojenja i radionicu o platnenim pelenama.

Tako će se u srijedu, 5. rujna s početkom u 9.00 sati, u prostorijama Razvojne agencija Grada Dubrovnika 15 održati radionica o dojenju. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri. Radionica, čije je trajanje predviđeno dva sata, je besplatna.

Radionica o platnenim pelenama slijedi dva dana kasnije, točnije u petak, 7. rujna s početkom u 18 sati, također u prostorijama Razvojne agencija Grada Dubrovnika – DURA.

Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, savjete i upute kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke Rodina branda – platnene pelene "Rodina pusa".

Zbog ograničenoga broja sudionika dolazak se treba potvrditi za obje radionice broj telefona 099 31 77 086.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana