Sport

RKHM Dubrovnik pobijedio na Korčuli

RKHM Dubrovnik pobijedio na Korčuli

Rukometaši RKHM Dubrovnika pobijedili su u Korčuli istoimenog domaćina s 30:24 (11:13) u utakmici 21. kola južne skupine 2. HRL.

Nakon početnih nekoliko minuta rukometaši Dubrovnika, iako oslabljeni neigranjem više prvotimaca, su pokazali da su u ovom trenutku bolja i spremnija momčad. Na poluvrijeme domaći su otišli s prednošću od dva gola (13:11), ali samo zbog promašenih triju kontri i više 'zicera' Dubrovčana.

U drugo pluvrijeme dubrovački rukometaši ušli su s puno više koncentracije i već sredinom poluvremena pokazali tko je 'gazda' u županiji. Vrijedi istaknuti Lea Kusturicu koji je pokazao sav talent braneći dva sedmerca i niz šuteva domaćih igrača, kao i efikasnost Vladimira Penave koji je postigao 12 golova.

Uz njega, u strijelce su se upisali Anes Avdić s 6, Maro Dabelić i Tomislav Radić s 4, Miodrag Biško s 2 te Dino Avdić i Marino Bebić s jednim golom. Za Korčulane najbolje je odigrao Mario Majić s 9 golova. Luis Arkulin zabio je 4, Roko Poša i Petar Milić po 3, Frano Jeričević 2, a Roko Risteski, Goran Stamatović i Ivan Turković po jedan.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist