DuList PROMO

RIXOS PREMIUM DUBROVNIK HOTEL Posebna jesenska ponuda u jedi Anjana Spa & Wellness centru

RIXOS PREMIUM DUBROVNIK HOTEL Posebna jesenska ponuda u jedi Anjana Spa & Wellness centru

Rixos Premium Dubrovnik hotel ove jeseni postaje najpoželjnije spa & wellness mjesto u našem gradu – u moderno uređenom prostoru od 2000m2 sve će se Dubrovkinje i Dubrovčani, uz 20 posto popusta, moći opuštati u ljekovitim tretmanima i sadržajima, izbalansiranim programima relaksacije i pomlađivanja tijela i uma te umirujućim tradicionalnim hammam tretmanima.

Hamam (Hammam) ili Turska kupelj, jedini u hotelskoj ponudi Dubrovnika, jedinstveni je tretman pranja tijela koji pozitivno utječe na zdravlje i ljepotu – kroz procese detoksikacije, vraćanja svježine koži i jačanja imunološkog sustava, uz upotrebu eteričnih ulja koja umiruju i njeguju kožu. Tretman objedinjuje terapijsku toplinu, čišćenje i opuštanje tehnikama kupanja koje su nekad bile rezervirane za sultane, budeći svijest o blagodati i ljekovitosti vode za zdravlje tijela i duha. Nakon hamama preporučuje se boravak u Ledenoj sobi, kao šok terapija rashlađivanja ledom i ledenom maglicom.

Jedina slana soba u ovom dijelu Dalmacije
Anjana Spa centar nudi i Slanu sobu ili, kako se često naziva, „sobu zdravlja“ s himalajskom soli koja se preporučuje osobama s respiratornim problemima, astmatičarima i alergičarima. Popularan je i Raguza detox tretman – masaža stopala u vodi s eteričnim uljima, čime se cijeli organizam čisti od toksina, a nastavlja se masažom cijelog tijela. Osim toga, tu su i jedinstveni luksuzni tretmani masaže 24-karatnim zlatom, glinom, kajenskim paprom, aloe verom, a budući da se duboko promišljalo o svim detaljima, opuštanje se odvija uz pratnju glazbe od 432 HZ – frekvenciji koja liječi tijelo i um, frekvenciji ljudskog srca.

Terapija bojama, koja utječe na raspoloženje, sastoji se od sedam mirisnih masažnih svijeća u spektru sedam duginih boja: crvena, narančasta, žuta, zelena, plava, indigo i ljubičasta. Boje su skriveni svijet emocija te svaka ima svoju frekvenciju, a gost na početku intuitivno bira boju masažne svijeće s kojom započinje holistička masaža.

RIXOS PREMIUM DUBROVNIK HOTEL Posebna jesenska ponuda u jedi Anjana Spa & Wellness centru

Za sve one koji su umorni svakodnevne buke i stresa, preporučuje se plava boja svijeće jer potiče opuštanje tijela i uma. Za one bezvoljne i bez energije, odabir je crvena koja potiče cirkulaciju i obnavlja energiju. Narančasta boja učvršćuje i vitalizira kožu, ima pozitivan utjecaj na podizanje raspoloženja. Žuta boja regulira želučane probleme, rad jetre i bubrega. Zelena balansira rad srca, cirkulaciju i disanje. Indigo smiruje živčani sustav, uklanja glavobolju, migrene i sinusne probleme. Ljubičasta potiče cirkulaciju i opušta čula.

Rixos Premium Dubrovnik Anjana SPA & Wellness centar vodi stručni, multidisciplinarni tim kojeg čine stručnjaci fizioterapeuti i aromaterapeuti, a koji predvodi wellness spa menadžerica i instruktorica Sandra Skledar. Upravo su oni sudjelovali u osmišljavanju svih tretmana za Rixos Premium Dubrovnik, dok je Spa koncept osmišljen uz pomoć life coacha u smislu poticanja samoozdravljenja i dobrog osjećaja. U tretmanima se koristi vrhunska Babor kozmetika.

Kako bi doživljaj bio potpun, ugodno osoblje Anjana Spa i Wellness centra nudi i 110 različitih vrsta jedinstvenih premium organskih čajeva, uz pažljivo birane komadiće voća i latice cvijeća, spojene s najfinijim listićima čaja. U ovim posebnim čajevima možete uživati i prije i poslije tretmana.

Sve su ovo razlozi zbog kojih mnogi putuju u daleke krajeve, no u okolnostima koje su zasad odgodile putovanja, idealan je odabir Anjana Spa & Wellness centar u Rixos Premium Dubrovnik hotelu. Sve Dubrovkinje i Dubrovčane od 1. rujna očekuje jedinstvena ponuda wellness & spa tretmana uz popust od 20 posto.

Pročitajte još

Blok kuhinje za svaki stil: Od modernog do rustikalnog

Dulist

KRIPTO VIJESTI Najnovija kretanja na tržištu

Dulist

GASTRO MARE U KOBAŠU Bjelkova gastro senzacija za domaće do kraja svibnja

Dulist