DuList IN

RIXOS PREMIUM DUBROVNIK Evo kako se provode zvijezde Instagrama

RIXOS PREMIUM DUBROVNIK Evo kako se provode zvijezde Instagrama

Svjetski poznata zvijezda Instagrama Hofit Golan, rođena Izraelka s londonskom adresom, boravila je sa svojim društvom u Rixos Premium Dubrovnik hotelu koji je, nakon renovacije vrijedne više od 150 milijuna kuna, gostima nedavno ponovno otvorio svoja vrata. Rixos Premium Dubrovnik mjesto je luksuza, ugode i besprijekorne usluge, jedan od tek osam hotela u svijetu uvršten u Premium brend, i hotel kojeg Instagram jednostavno obožava.

Jedinstvena hotelska scenografija upotpunjena igrom prirodnog svjetla bila je izvrsna kulisa za savršene fotografije Hofit Golan – influencerice, TV zvijezde, modela, svjetske putnice koja je svakodnevno fotografijama inspirirala svojih 1,7 milijuna pratitelja. Na taj su način vizure stare gradske jezgre Dubrovnika te Rixos Premium Dubrovnik hotela obišle svijet, uz zadivljujuće poglede na jadransko plavetnilo i otok Lokrum te veličanstvene zalaske sunca.

Hofit Golan, zajedno s modelima Majom Malnar i Carinom Zavline, te glumcem Jesseom Meesterom ima zavidnu brojku od više od 3 milijuna pratitelja. Svoje vrijeme provodili su u Anjana SPA centru uz body & mind tretmane, u posebno pripremljenim organskim kremama arome ružmarina, lavande i ruže. Izuzetan doživljaj bio je boravak u originalnom hamamu, kao i uživanje u bogatoj kolekciji od čak 110 različitih prirodnih vrsta čajeva.

Simpatično društvo dane je provodilo odmarajući se na plaži hotela i uz bazen, uživajući u Pinacoladi, Mojitu i drugim očaravajućim koktelima. Gourme ponudu hotela, baziranoj na spoju mediteranske i internacionalne kuhinje, ocijenili su vrhunskim ocjenama, a jedinstveno gourme iskustvo ponudio je novi Teppanyaki restoran.

Nezaboravna sjećanja na Dubrovnik koja su kreirali zajedno s hotelom Rixos Premium Dubrovnik ostat će zabilježena na Instagram profilima kao podsjetnik na ljeto, okuse i mirise Mediterana do ponovnog povratka….

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist