DuList PROMO

RIT CROATIA Postani naša zvijezda i osvoji vrijednu stipendiju!

RIT CROATIA Postani naša zvijezda i osvoji vrijednu stipendiju!

Ako voliš engleski jezik, ovo je izvrsna prilika za tebe! Prijavi se na natjecanje iz engleskog jezika i prezentacijskih vještina te svojim znanjem osvoji vrijednu stipendiju do čak 7000 eura za studij na RIT Croatia.

Osvoji jednu od pet vrijednih stipendija do čak 7000 eura!

RIT Croatia već devetu godinu zaredom organizira natjecanje iz engleskog jezika i prezentacijskih vještina, “Potraga za zvijezdom RIT Croatia”. Pobjednicima natjecanja dodjeljuju se vrijedne stipendije.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva iskoristiva za upis na stručne preddiplomske studije RIT Croatia: Menadžment u turizmu hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Iznos ostvarene stipendije važeći je za upis u akademskoj godini 2014./2015. te se dijeli na sve četiri godine studija.

Natjecatelji se natječu za pet vrijednih stipendija u iznosima od 2000 do 7000 eura za studij u Dubrovniku ili Zagrebu:
1. nagrada – 7.000,00 EUR
2. nagrada – 5.000,00 EUR
3. nagrada – 4.000,00 EUR
4. nagrada – 3.000,00 EUR
5. nagrada – 2.000,00 EUR

Natjecanje će se održati u subotu 26. travnja 2014. na kampusima RIT Croatia u Dubrovniku i Zagrebu. Na natjecanje se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Više informacija saznaj OVDJE. Za prijavu je potrebno popuniti prijavni obrazac do srijede, 23. travnja 2014.

Studiraj i u Americi ili Dubaiju!

Kako izgleda studiranje na RIT Croatia? Pogledaj VIDEO. Prvo, puno se radi. Doslovce – radi. Nema štrebanja napamet. Profesori se u svom radu obilato koriste najnovijom tehnologijom i nastavnim metodama. Studente uče da kritički razmišljaju, postavljaju prava pitanja te da se znaju snaći u traženju odgovora. Potiče se interakcija, kao i puno praktičnog rada kroz projekte te kvalitetan program stručne prakse. Studenti tako imaju priliku surađivati s kolegama s drugih kampusa, ali i provesti semestar u Rochesteru ili Dubaiju! Poslije uspješnoga završetka studija studenti dobivaju dvije diplome – hrvatsku, koju dodjeljuje RIT Croatia, te američku koju dodjeljuje matično američko sveučilište Rochester Institute of Technology.

A onda – cijeli svijet je tvoj!

Više od 1600 diplomanata danas je uspješno u nizanju poslovnih rezultata. Većina ih radi na visokim menadžerskim pozicijama. Neki su zaposleni u velikim tvrtkama u Hrvatskoj poput Agrokora, T-HT-a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood i dr. Neki su pak uspjeh izgradili u inozemstvu te rade diljem svijeta – od SAD-a, Europe i Australije pa sve do egzotičnih destinacija poput Karipskog otočja i Dubaija. Više pročitaj OVDJE.

Zanima te više? Posjeti www.croatia.rit.edu ili nas kontaktiraj na e-mail adresu admissions@croatia.rit.edu

Sponzorirani članak

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist