Politika

Rikard Rossetti i Ivana Šepak Raguževi kandidati za zamjenike

Rikard Rossetti i Ivana Šepak Raguževi kandidati za zamjenike

Rikard Rossetti i Ivana Šepak DUSTRA-ini su kandidati za zamjenike gradonačelnika na izborima u svibnju. Svoje zamjenike danas je na konferenciji za novinare predstavio kandidat za gradonačelnika Željko Raguž.

Ivana Šepak predsjednica je organizacije žena ove stranke, dok je Rikard Rossetti dubrovačkoj javnosti poznat kao nekadašnji zamjenik župana, veleposlanik RH u Argentini, ali i savjetnik bivšeg gradonačelnika Andra Vlahušića. Nakon što je napustio savjetničko mjesto, ulazi u Nadzorni odbor Luke Dubrovnik.

-Naučio sam da se spojem iskustva i mladosti može uspjeti, kao i da ako želiš uspjeti moraš se okružiti pametnijima od sebe – izjavio je tom prilikom kandidat DUSTRA-e za gradonačelnika Željko Raguž.

-Bivša gradska uprava radila je jako dobro i mi sad trebamo nastaviti tim putem. Moramo doći do toga da građane nije briga tko je na vlasti. Politika nas previše okružuje, treba ljude pustiti da rade. Nema bolje garancije uspjeha od spoja iskustva i mladosti. Stremit ćemo ostvariti našu viziju – izjavila je Ivana Šepak, zadužena za kulturu.

-U DUSTRA-i su me zamolili da im pomogne te time pomognem svom gradu. Zadužen sam za komunalne probleme i mogu reći da ih dobro poznam. Premda treba reći da nema boljeg za rješavanje komunalija od Željka Raguža – rekao je Rikard Rossetti.

-Nećemo se baviti drugima, ali će se drugi vjerojatno baviti nama. Svi kandidati su dobri, ali su naši najbolji – dodao je Rossetti.

-Vodit ćemo afirmativnu kampanju – nadovezao se Raguž, a kao točke izbornog programa naveo decentralizaciju, stanovanje za mlade, dom umirovljenika, besplatne vrtiće, socijalne mjere za umirovljenike, povećanje plaća zaposlenika u gradskim komunalnim poduzećima, obnovu sportske infrastrukture, posebni program za malde, iznajmljivače…

-Želim ići vedra čela preko bijela svijeta. Zato izazivam druge stranke i kandidate da svoja tri obećanja stave na jedno mjesto – kazao je Raguž predstavivši posebni pano obećanja dubrovačkih političara kojeg nakon konzultacija s gradskom upravom namjerava objesiti negdje na Stradunu.

Inače, moto DUSTRA-e na ovim izborima je ‘DUSTRA voli Dubrovnik’.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist