DuList IN

RIBAFISH DOPLIVAO DO KORČULE ‘Kao da si u centrifuzi u potpalublju Cornelie Marie’

RIBAFISH DOPLIVAO DO KORČULE 'Kao da si u centrifuzi u potpalublju Cornelie Marie'

Popularni hrvatski bloger Ribafish nastavlja svoju avanturu proputovanja otocima naše obale. Nakon Mljeta red je došao na Korčulu gdje je stigao plivajući s kolegama pustolovima koji su se s njim upustili u projekt ‘RokOtok’. Njegov status s istoimene Fb stranice prenosimo u cijelosti:

‘Budjenje na Mljetu u 4, bura dere, odgoda starta plivanja na 6. U 6 odgoda na 6.30 jer vjetar ne pada. Puse brzinom 24 cvora, valovi tri metra, valja opako, ali tuljan i orka skacu u hladno more i krecu. Doduse prema Italiji jer nas gura kurenat i sve ostalo. Skoro smo dosli na drugo poluvrijeme Bari : Atalanta, ali smo se popeli na brod i vratili na rutu. I tako tri puta.

To znaci da smo varali i preplivali cca 12 i nesto kilometara umjesto ovih 18.500 po Garminu. I imali smo peraje, ali bilo je toliko gadno da smo jedva doktoricu vratili u zivot od morske bolesti, tako da je sada na mineralnoj. Kao da si u centrifuzi u potpalublju Cornelie Marie…

Uglavnom, pet i pol sati kasnije, nakon smirivanja, sunca, nekog pozitivnog tupila, docek petnaestak sretnih klinaca, zastava, slikanjje, podjela medalja i potpuni umor.

Smjestilo nas u Marinu Lumbarda, i sad odmaramo do sutrasnjeg druzenja u 10 na plazi Banje kod KPK! Hvala posadi, Mljecanima, Korculanima, svima koji ste u ovome. Ljubi vas stara i umorna, ali puno bolja Kirnja…’, napisao je Ribafish.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist