DuList IN

Restylane fileri na popustu do 30 posto!

U tijeku je velika akcija renomiranih hrvatskih poliklinika za estetsku kirurgiju i dermatologiju pod nazivom „Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu“.

 
U akciju se uključila i poliklinika Cutis iz Dubrovnika pod stručnim vodstvom dr.sc. Ane Bakija – Konsuo. Poliklinika Cutis je prva poliklinika za dermatologiju i venerologiju na području Dubrovačko – neretvanske županije , ali i jedina zdravstvena ustanova koju je osnovala i koju vodi žena liječnica specijalist dermatovenerologije.

Kontakt:
Poliklinika Cutis
Poliklinika za dermatologiju i venerologiju
Vukovarska 22, Dubrovnik
Tel.: 020/312-333
E-mail: poliklinika.cutis@du.t-com.hr
Web stranica: www.cutis.hr
  

Cilj akcije u kojoj su se okupili stručnjaci iz devet poliklinika je popularizacija tretmana pomlađivanja kože lice hijaluronskom kiselinom. Tijekom proljetne akcije, u poliklinikama partnerima do 23. svibnja liječnici će aplicirati tretmane Restylane filerima po 20% do 30% nižim cijenama. Što znači da će cijena jedne ampule tijekom proljetne akcije iznositi 1990 kuna, a liječnici će tijekom individualnih konzultacija odrediti potrebnu dozu.
 
Inicijativu za ovu akciju dala je tvrtka Proximum kako bi tretmani Restylane filerima postali dostupniji ciljanoj populaciji tj. ženama koje zanima njegovan i mladenački, ali opet prirodan izgled.
 
 „Cilj je popularizacija tretmana Restylane filerima kako bi oni bili dostupniji sve većem broju žena jer su to tretmani koji njeguju mladenački izgled, a  koji svakoj ženi pruža osjećaj samopouzdanja i unutarnjeg zadovoljstva“ – izjavio je o akciji dr. Želimir Vukšić, direktor tvrtke Proximum.

Sponzorirani članak
 
 

Pročitajte još

NIJE LI PRESLADAK? Ivan Rakitić malenom Baldu Čiliću dao ‘najbolji poklon’

Dulist

NAKON KIŠE… Đir iznenađujuće sunčanim Stradunom

Hrvoje Curić

POSLASTICA ZA NAJMLAĐE ‘Cvilidreta’ u Kinu Slobodi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija