DuList INDuList PROMO

RESTORAN KOMIN Obiteljska tradicija u prekrasnom ambijentu Babinog Kuka

RESTORAN KOMIN Obiteljska tradicija u prekrasnom ambijentu Babinog Kuka

Njegovati tradiciju, a usput pratiti svjetske trendove u kulinarstvu izazov je kojeg uspješno njeguje obitelj Vrtiprah u svom restoranu Komin na Babinom Kuku.

Ovaj restoran nedavno je obilježio svoju ‘punoljetnost’, a upravo spoj obiteljske tradicije i ljubavi za ugostiteljstvom smjestio ih je u vrh dubrovačke gastro scene. Komin je jedan od onih restorana koji osim provjereno dobre kuhinje svojim gostima može ponuditi i odmor za dušu i tijelo.

Vanjska taraca s kapacitetom od 200 sjedećih mjesta pruža prirodan hlad lovora i masline. Uvijek nasmijani domaćini ponudit će vas aperitivom dobrodošlice, a gospar Vrtiprah će rado prezentirati trenutnu ponudu od oborite ribe lokalnih ribara preko ponude svježeg mesa do sezonskog povrća. Pored nezaobilazne teleće i janjeće peke, na otvorenoj vatri spravlja se oborita riba, jastozi, lignji.

Vrijedi napomenuti kako obitelj Vrtiprah proizvodi svoje maslinovo ulje koje obogaćuje svako jelo. Slastice spravlja osoblje Komina po tradicionalnoj recepturi, a u ponudi su rozata, čokoladni soufflé, prekomorska gibanica i sl.

Uvijek nasmijani domaćini ponudit će vas aperitivom dobrodošlice, a gospar Vrtiprah će rado prezentirati trenutnu ponudu od oborite ribe lokalnih ribara preko ponude svježeg mesa do sezonskog povrća

Proljetne večeri još uvijek znaju biti prohladne pa tako unutarnji prostor tradicionalno uređen od stotinjak mjesta može biti idealan za veća okupljanja. Vrijeme obiteljskih proslava kao što su krštenja, pričesti i krizme uskoro započinju pa je tako na vrijeme potrebno rezervirati. Valja napomenuti kako je za goste restorana parking osiguran.

Restoran Komin pruža domaćinsku atmosferu. Dok se djeca sigurno igraju u parku nadomak restorana, odrasli mogu nesmetano razgovarati i uživati u probranim pićima i bogatoj vinskoj karti. Kako je već spomenuto, Komin njeguje sveto pravilo sezonalnosti namirnica pa je tako u ovom trenutku u ponudi je žućenica te kuke i šparoge spravljene na razne načine. To je također jedan od razloga zbog kojeg se gosti iznova vraćaju.

Vaše mjesto na taraci u hladovini ili unutarnjem, tradicionalno uređenom prostoru restorana Komin možete rezervirati putem broja telefona 435 636 ili 448 613.

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist