Sport

REMI U DERBIJU Ista meta, isto odstojanje!

REMI U DERBIJU Ista meta, isto odstojanje!

Dubrovački Square propustio je u Gospinom polju u utorak navečer u derbiju 20 kola svladati Novo vrijeme i time se Makaranima približiti na dva boda uoči doigravanja.

Square s ovom podjelom bodova drži četvrto mjesto, Novo vrijeme je na trećem mjestu, nakon remija – ista meta, ista odstojanje.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, poveli s 2:0 (Koturović dvostruki strijelac), moglo bi se reći uhvatili domaćina na ‘krivoj nozi’. Nakon što u 16. minuti nisu uspjeli iz kaznenog udarca smanjiti rezultat momci trenera Marinka Mavrovića u drugom su dijelu utakmice uspjeli preokrenuti rezultat.

Najprije je Cvjetković u 23. minuti zabio za 1:0, potom Đuraš u 26. minuti povisio na 2:0, da bi Tikvica u 33. minuti završio seriju Dubrovčana. Makarani shvaćaju da im je ‘sad ili nikad’, riskiraju s igračem-vratarem, napadaju Squareov gol te zabijaju u pretposljednjoj minuti susreta. Strijelac opet Koturović, bio je to njegov treći pogodak na utakmici. Hat-trick za spas od poraza, iako su i Makarani u zadnjim trenucima imali sjajnu priliku i stativu.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist