Aktualno

RELIKVIJE SV. LEOPOLDA MANDIĆA Provjerite informacije o javnom prijevozu, prometu i zatvaranju cesta

RELIKVIJE SV. LEOPOLDA MANDIĆA Provjerite informacije o javnom prijevozu, prometu i zatvaranju cesta

Iz Grada Dubrovnika poslali su komunalne informacije vezane uz dolazak relikvije tijela svetog Leopolda Bogdana Mandića u Dubrovnik.

U nastavku možete provjeriti informacije:

PARKING

Povodom sudjelovanja u organizaciji dolaska relikvije tijela sv. Leopolda Mandića u Dubrovnik, tvrtka Sanitat Dubrovnik organizirala je premještanje svih vozila s parkirališta na lokacijama: ex. Tvornica Radeljević, Žuljanska ulica, Ulica Iva Vojnovića (zgrade ‘Solidarnosti’ ) i dijelu Ulice Josipa Kosora, a što ukupno čini 350 parkirališnih mjesta.

Također, iz društva Sanitat napominju da se dana 16. i 17. rujna (subota i nedjelja) neće provoditi kontrola i naplata parkiranja na području svih parkirališnih zona na području Grada Dubrovnika, a djelatnici Sanitata bit će raspoređeni po navedenim lokacijama kako bi pomogli uspješnoj organizaciji ovog događaja.

JAVNI PRIJEVOZ

Tvrtka Libertas Dubrovnik obavještava cijenjene korisnike usluga javnog prijevoza da će povodom dolaska relikvije tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića doći do izmjena u gradskom prometu, i to kako slijedi:

Linija 2 ‘Gorica – Pile’u subotu, 16. rujna prometovat će s posljednjim polaskom u 17:30 sati s Pila, dok će u nedjelju, 17. rujna započeti s prometovanjem u 15:30 sati s Gorice.

U nedjelju, 17. rujna do 16:00 sati neće se provoditi naplata prijevoza na svim linijama u gradskom prometu.

Napominjemo i kako će spomenutog dana u 03:20 sati biti uveden dodatni polazak na liniji 1A, koji će s Doma zdravlja prometovati do Hotela Lero, kao i dodatna autobusna linija na relaciji „Hotel Petka – Grawe – Hotel Lero – Opća Bolnica – Hotel Lero – TC „Tommy“ – Hotel Petka“, a koja će prometovati od 3:30 sati do 14:00 sati.

OBAVIJEST O ZATVARANJU CESTE ZA PROMET VOZILA

Dio nerazvrstane ceste Liechtensteinov put, odnosno pristupna cesta prema Sportskoj dvorani i Gospinom polju bit će zatvorena za promet svih vozila od 20.00 sati u subotu, 16. rujna do 14.00 sati u nedjelju, 17. rujna.

Uvodi se jednosmjerni režim prometovanja na dijelu ulice Liechtensteinov put, i to od ulaza u naselje Gorica u smjeru Uice Pera Čingrije, od 20.00 sati u subotu, 16. rujna do 14.00 sati u nedjelju, 17. rujna.

 

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist