Natrag
20.5.2018 21:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Rekorder vikenda – 30-godišnji Metkovčanin

4.6.2012 @ 10:35 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Dvije osobe su teže, a osam ih je lakše ozlijeđeno u ukupno 18 prometnih nesreća, koje su se dogodile na prometnicama Županije u proteklih sedam dana.

Policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 404 sudionika u prometu, od toga 191 zbog prekoračenja brzine i 10 zbog alkohola.
Iz prometa je isključeno 16 vozača (zbog vožnje pod utjecajem alkohola te zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje) od kojih je petero uhićeno i uz optužni prijedlog dovedeno u nadležni prekršajni sud.

Iz prometa je također isključeno 8 vozila radi tehničke neispravnosti, odnosno zbog isteka registracije.
Najveća koncentracija alkohola od 2,20 g/kg izmjerena je kod 30-godišnjaka, koji je u nedjelju, 3. lipnja, oko 1 sat u Metkoviću u Ulici sportskoj, upravljao automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka. Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije, a potom uz optužni prijedlog u Prekršajni sud u Metkoviću.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana