Grad

REKONSTRUKCIJA KRIŽANJA Gradonačelnik obišao završeno skretanje u Mostarsku ulicu

Gradonačelnik Mato Franković u pratnji suradnika i predstavnika Upravnog odjel za promet obišao je ovog utorka križanje ulica Iva Dulčića i Mostarske gdje su završeni građevinski radovi rekonstrukcije križanja.

-Još je jedan projekt priveden kraju: skretanje za Mostarsku ulicu, mjesto gdje su se dogodile brojne prometne nezgode. Vjerujem da smo ovom sanacijom ceste i proširenjem ugibališta dobili bolju vidljivost i povećanje sigurnosti.  Vjerujem da će naši sugrađani, ali i gosti biti zadovoljni kako je skretanje sređeno. Nastavljamo dalje s radovima i idemo prema Šipanu, a imamo i cijeli niz projekata u Novoj i Staroj Mokošici. Tijekom ljetnih mjeseci uputit ćemo se u smjeru Gornjih sela gdje namjeravamo riješiti dvotračnu cestu na potezu od Kliševa do Mrčeva   – poručio je gradonačelnik Franković.

-Vrijednost radova je oko 900 tisuća kuna. Kao što vidite u skladu sa svim propisima izgradili smo i autobusno stajalište odnosno čekaonicu. Tijekom radova smo imali neke manje probleme koje smo uspjeli riješiti. Također smo izgradili i potporne zidove, a u izradi je i rukohvat koji još ima doći. Pješački prijelaz postoji nešto niže, ali će se pomaknuti kada na redu bude rekonstrukcija raskrižja pored njega – poručio je pročelnik Upravnog odjel za promet, Đuro Šutalo.

 

Pročitajte još

ANTUN ČESKO ‘Izgradnjom tunela u Gružu dobit ćemo novi Stradun’

Andrea Falkoni Račić

POSVETIO SE VRTU I RUŽIČNJAKU Don Robert Ćibarić sport zamijenio poljoprivredom

Dulist

UGOVOR ZA PRVU FAZU Kreće sanacija Grabovice, konačno zatvaranje krajem 2020.

Dulist.hr