Grad

REKONSTRUKCIJA KRIŽANJA Gradonačelnik obišao završeno skretanje u Mostarsku ulicu

Gradonačelnik Mato Franković u pratnji suradnika i predstavnika Upravnog odjel za promet obišao je ovog utorka križanje ulica Iva Dulčića i Mostarske gdje su završeni građevinski radovi rekonstrukcije križanja.

-Još je jedan projekt priveden kraju: skretanje za Mostarsku ulicu, mjesto gdje su se dogodile brojne prometne nezgode. Vjerujem da smo ovom sanacijom ceste i proširenjem ugibališta dobili bolju vidljivost i povećanje sigurnosti.  Vjerujem da će naši sugrađani, ali i gosti biti zadovoljni kako je skretanje sređeno. Nastavljamo dalje s radovima i idemo prema Šipanu, a imamo i cijeli niz projekata u Novoj i Staroj Mokošici. Tijekom ljetnih mjeseci uputit ćemo se u smjeru Gornjih sela gdje namjeravamo riješiti dvotračnu cestu na potezu od Kliševa do Mrčeva   – poručio je gradonačelnik Franković.

-Vrijednost radova je oko 900 tisuća kuna. Kao što vidite u skladu sa svim propisima izgradili smo i autobusno stajalište odnosno čekaonicu. Tijekom radova smo imali neke manje probleme koje smo uspjeli riješiti. Također smo izgradili i potporne zidove, a u izradi je i rukohvat koji još ima doći. Pješački prijelaz postoji nešto niže, ali će se pomaknuti kada na redu bude rekonstrukcija raskrižja pored njega – poručio je pročelnik Upravnog odjel za promet, Đuro Šutalo.

 

Pročitajte još

MARJAN LIPANOVIĆ ZATVORIO LUDWIG ‘Ljudi, vidimo se u nekom novom điru’

Maria Prkut

ODLUKA O SMANJENJU CIJENA Parking u drugoj zoni 20, u nultoj 40 kuna po satu

Dulist

FALE DIJELOVI Poljski autobusi ipak neće voziti gradskim ulicama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija