Sport

REGIONALNO U SPLITU Michel Brassard osvojio dvije zlatne medalje

Otvoreno Regionalno prvenstvo održalo se protekle subote u Splitu, u ukupno četrnaest pojedinačnih disciplina, a plasmani su bilježeni samo u apsolutnoj kategoriji.

Jugaši su ostvarili ukupno sedam plasmana među tri najbolja od kojih četiri puta kao prvi, dva puta kao drugi i jednom kao trećeplasirani. Najuspješniji je bio Michel Brassard koji je osvojio dva prva mjesta u disciplinama 200 slobodno i 200 delfin. Najbolji u Regiji 1 još su bili i Đivo Damić, te Marko Baletin. Damić je bio prvi u disciplini 400 slobodno, a Baletin u disciplini 200 mješovito. Od djevojaka najuspješnija je bila Gracija Filipović koja je viceprvakinja regije u disciplinama 50 leđno i 200 mješovito. Plasman na postolje ostvarila je i Katarina Nenadić koja je bila treća u disciplini 100 prsno.

Nastupilo je 140 plivača iz 11 dalmatinskih klubova, a PK Jug predstavljalo je 11 natjecatelja starijih uzrasnih kategorija: Đivo Matović, Đivo Damić, Michel Brassard, Marko Baletin, Ana Lučić, Gracija Filipović, Adriana Marinović, Katarina Nenadić, Karmen Fabris, Katija Sessa, Tonka Bušković. Nastupili su pod vodstvom trenera Frane Ćirka.

Sljedeći vikend, točnije u subotu 15. lipnja početnici nastupaju na Plivatonu koji se održava u Splitu, dok reprezentativci Michel Brassard i Mario Šurković s trenerom Franom Ćirkom nastupaju u Kranju na Otvorenom prvenstvu Slovenije koje se održava od petka 14. do nedjelje 16. lipnja 2019. godine.

Pročitajte još

ČETIRI NOVA POJAČANJA Rukometaši spremni za osvajanje bodova u Premijeri ligi

Hrvoje Curić

POZIV IZ REPREZENTACIJE Daničić i Đuraš brane boje Lijepe naše

Dulist

BK DUBROVNIK Barbara i Marko Janičić nastupili na međunarodnom turniru u Sloveniji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija