Natrag
17.2.2019 21:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Referendumsko pitanje je ispravno postavljeno!

12.3.2013 @ 10:00 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Ministarstvo uprave prihvatilo je referendumsko pitanje o golfu kao ispravno, što nam je potvrdila i Olga Muratti, predsjednica Gradskog vijeća.

-Koliko ja znam, Ministarstvo uprave još nije obradilo ni vratilo skupljene potpise. Ministar mi je potvrdio kako oni to obrađuju, referendumsko pitanje je ispravno postavljeno. Također me zanimalo obrađuju li se potpisi, te mi je potvrdio kako ih provjeravaju.  Nemam informaciju da su oni taj posao obavili, niti imam informaciju da su oni to vratili u Gradsko vijeće. Kad oni vrate gradskom vijeći, onda mi dalje radimo proceduru. Vjerojatno su se pojavile priče kako će se novi referendum održati 14. travnja zbog povezivanja s Europskim parlamentarnim izborima, ali nemam informaciju i nisam dobila materijale da bih mogla o tome pričati. No, to mi je nerealno. To je ipak malo prerano. – istaknula nam je Olga Muratti.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana