DuList IN

RED UČENJA, RED ZABAVE Proslava otvorenja Međunarodnog dana mladih

U ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. godine u 10 sati u prostoru Centra za mlade (Gradski bazen) upriličit će se proslava otvorenja Međunarodnog dana mladih.

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana mladih je „Transformiranje obrazovanja“ i ovo je prigoda da se, uz najavu popratnog zabavnog dijela, svrati pažnja na važnost i napor kako bi se obrazovanje učinilo obrazovanje relevantnijim, pravednijim i inkluzivnijim za sve mlade. Također će se ukratko prezentirati dosadašnji uspjesi i budući planovi za razvoj kvalitetnog i raznolikog programa za mlade u Dubrovniku.

Proslava se nastavlja u popodnevnim satima kada slijedi zabavni dio programa. Grad Dubrovnik je, uz suradnju Rezervata Lokrum i plesnih klubova, organizirao Plesni Show s početkom u 19 sati. Nastupaju Plesni Studio Lazareti, Plesni Studio 3V, Plesno edukativna udruga Convivo, Plesno rekreacijski studio Dubrovnik – Zumba kids. Mlade prije večernjeg programa mlade očekuje slobodno vrijeme, pri čemu mogu uživati u čarima Lokruma, kupanju, sunčanju, igri, ali i istraživanju ovog prekrasnog otoka.

U prostoru Udruge Orlando u 18 i 30 sati započinje glazbeni program večeri. Nastupaju mladi dubrovački bendovi i glazbenici: Dapal, Tana i Marin, Quake 67, O’Hara, SFT i Nianse.

Pročitajte još

Google voli hrvatsku nematerijalnu kulturnu baštinu

Dulist

KONCERT Runjićevi bezvremenski hitovi u jazz obradi Ines Tričković

Dulist

PAZI, SNIMA SE Dubrovnik kulisa drugom nastavku filma ‘The Islander’

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija