DuList IN

RED UČENJA, RED ZABAVE Proslava otvorenja Međunarodnog dana mladih

RED UČENJA, RED ZABAVE Proslava otvorenja Međunarodnog dana mladih

U ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. godine u 10 sati u prostoru Centra za mlade (Gradski bazen) upriličit će se proslava otvorenja Međunarodnog dana mladih.

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana mladih je „Transformiranje obrazovanja“ i ovo je prigoda da se, uz najavu popratnog zabavnog dijela, svrati pažnja na važnost i napor kako bi se obrazovanje učinilo obrazovanje relevantnijim, pravednijim i inkluzivnijim za sve mlade. Također će se ukratko prezentirati dosadašnji uspjesi i budući planovi za razvoj kvalitetnog i raznolikog programa za mlade u Dubrovniku.

Proslava se nastavlja u popodnevnim satima kada slijedi zabavni dio programa. Grad Dubrovnik je, uz suradnju Rezervata Lokrum i plesnih klubova, organizirao Plesni Show s početkom u 19 sati. Nastupaju Plesni Studio Lazareti, Plesni Studio 3V, Plesno edukativna udruga Convivo, Plesno rekreacijski studio Dubrovnik – Zumba kids. Mlade prije večernjeg programa mlade očekuje slobodno vrijeme, pri čemu mogu uživati u čarima Lokruma, kupanju, sunčanju, igri, ali i istraživanju ovog prekrasnog otoka.

U prostoru Udruge Orlando u 18 i 30 sati započinje glazbeni program večeri. Nastupaju mladi dubrovački bendovi i glazbenici: Dapal, Tana i Marin, Quake 67, O’Hara, SFT i Nianse.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist