Sport

RED BULL SIDRUN U petak kvalifikacije na Dančama, subotu veliko finale u Portu

RED BULL SIDRUN U petak kvalifikacije na Dančama, subotu veliko finale u Portu

Nakon niza kvalifikacijskih turnira uzduž jadranske obale završnica vaterpolskog natjecanja Red Bull Sidrun održat će se u Dubrovniku u petak i subotu.

Najprije će se u petak u 16 sati na Dančama održati posljednji kvalifikacijski turnir, a potom u subotu u 15 sati slijedi i veliko finale u Portu. Tada će se za titulu najboljeg boriti pobjednici turnira u Voloskom, Biogradu, Šibeniku i Dubrovniku, ali i internacionalnim ekipama iz Grčke, Crne Gore, Mađarske i Italije.

Prijave za dubrovački kvalifikacijski turnir su još uvijek moguće na stranici www.redbull.hr/sidrun. Sudjelovati mogu samo igrači amateri, a igra se tri-na-tri na jedan gol, koji čuva neovisni golman profesionalac. Utakmice traju 10 minuta. Pobjednici za nagradu dobivaju odlazak na Red Bull Air Race utrku.

Podsjetimo, ovaj zanimljiv koncept natjecanja u vaterpolu održava se treću godinu za redom, a podsjetimo kako je pobjednik prvog turnira bila dubrovačka ekipa Betula u sastavu Niko Šalja, Goran Milić, Marko Iveković i Đuro Musladin. ‘Betulaši’ su u finalu završnog turnira na kojem je nastupilo šest ekipa u Portu slavili protiv zadarske ekipe Bazena s 4:2 te osvojili put u Mađarsku, na Hungaroring i utrku Formule 1.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist