Natrag
23.4.2019 10:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

RED BULL SIDRUN Podrum ponovio uspjeh Betule!

1.9.2014 @ 19:19 Dulist Sport
7;7

Podijelite:

Nakon mjesec dana potrage za najboljom amaterskom vaterpolo ekipom, ovogodišnje izdanje Red Bull Sidruna privedeno je kraju, a Dubrovnik je i ove godine slavio.

Ekipa Podrum u sastavu Davor Kristić, Nikša Karač, Bruno Pavleković i Vlaho Primorac slavila je na postolju ostavivši iza sebe ekipe iz Šibenika i Grčke. Dubrovčani će za nagradu otputovati na Veliku nagradu Austrije u idućoj sezoni Formule 1.

Red Bull Sidrun u 2014. godini nastavio je svoju uspješnu vaterpolo priču te ove godine okupio još veći broj ekipa, kako domaćih tako i onih van granica Hrvatske. Zadar, Šibenik, Rijeka i Dubrovnik te Grčka, Mađarska, Italija i Crna Gora u subotu su se u Zadru nemilosrdnim međusobnim borbama u moru pokušali domoći postolja i naslova prvaka ovogodišnjeg Sidruna.

Da vaterpolo nije nimalo lagan sport u kojem se onima koji promatraju s kopna čini da postoje stroga pravila, dokazuju tragovi po tijelu igrača koji upućuju na to da ispod površine mora vladaju neki sasvim drugi zakoni. Osim toga, kad i prođu sve prepreke do gola, na golu ih čeka ne tako obična obrana – hrvatski vaterpolo junaci Josip Pavić i Frano Vićan.

Svoju prevlast u moru nedaleko od ljepote Pozdrava suncu i morskih orgulja, uz veselu glazbu, ekipu i voditelja Marija Petrekovića, iako je u početku gubila prednost, dokazala je ekipa Podrum, a ravnopravni protivnici Powerpuff Girls (Luka Vukšić, Nikola Ninić, Luka Marčić, Vlatko Vuković) Šibenik su postavili na drugu stepenicu postolja. Grčki gosti pod prikladnim imenom Poseidon kući su odnijeli broncu.

– Nadali smo se dobrom plasmanu, ali ovo je van svih očekivanja. Zahvaljujemo se svima, sudionicima, navijačima i igračima. Zahvaljujemo se i Guliver Travelu koji nam je bio potpora i vidimo se iduće godine – izjavili su Dubrovčani veselo nakon pobjede.

Ovogodišnja Red Bull Sidrun avantura uspješno je završena, a do 2015. godine i novih ekipa i majstorija pratite redbull.hr/sidrun za zanimljivosti o ovom potpuno drukčijem vaterpolo konceptu.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana