Natrag
21.4.2019 14:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

RECERTIFIKACIJA Vodovod potvrdio visoke standarde upravljanja sigurnošću vode

27.3.2018 @ 14:13 Dulist Grad

Podijelite:

Uspješno dovršenim postupkom recertifikacije prema normi ISO 22000 normi i HACCP planu Vodovod Dubrovnik je potvrdio kako se pridržava najviših standarda pri upravljanju sigurnošću vode te da su aktivnosti povezane sa zahvaćanjem, kondicioniranjem i distribucijom vode za ljudsku potrošnju sukladne traženim standardima, javljaju iz ove gradske tvrtke.

Recertifikacijsku provjeru odradili su auditori iz jedne od vodećih svjetskih certifikacijskih kuća – tvrtke SGS sa sjedištem u Švicarskoj.

ISO 22000 je prva međunarodna norma za implementaciju sustava zdravstvene sigurnosti hrane, a obuhvaća interaktivnu komunikaciju, upravljanje sustavom i upravljanje rizicima. Norma definira sustav upravljanja sigurnošću hrane koristeći sedam principa analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka (HACCP) uz dodatne preduvjete kojima se osigurava kvalitetna kontrola u svim dijelovima lanca kojim voda prolazi – od izvora do krajnjeg korisnika.

-Uspješnom recertifikacijom još su jednom potvrđeni visoki standardi rada i brige za zdravlje potrošača – navode iz Vodovoda.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana