Natrag
19.2.2019 14:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Realnim mjerama olakšat ćemo život otočanima!”

27.4.2013 @ 19:28 Baldo Marunčić Politika
3;3

Podijelite:

Nakon posjeta otoku Šipanu, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Teo Andrić u pratnji svojih zamjenika u subotu je boravio na otocima Kalamoti i Lopudu.

Stanovnici ovih elafitskih otoka upoznali su HDZ-ove kandidate s problemima s kojima se susreću u svakodnevnom životu te su iznijeli prijedloge za unaprjeđivanje života na otoku.

Posebno su naglasili problem brodske povezanosti, problem kanalizacijskog sustava, potrebu popravka i dogradnje riva, problem nedostatka dječjih igrališta i prehrambenih trgovina, lošu demografsku sliku otoka. Teo Andrić i njegovi zamjenici sa zanimanjem su poslušali sve izrečeno i podsjetili da je poboljšanje života na Elafitima bitna sastavnica njihova programa.

Istaknuli kako će uvijek uvažavati zahtjeve i prijedloge koji dolaze s terena te da će realnim i provedivim mjerama nastojati olakšati život svim našim sugrađanima, s posebnim naglaskom na umirovljenike, nezaposlene, studente, učenike, mlade obitelji, branitelje, invalide, otočane i stanovnike rubnih dijelova Grada.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana