Grad

REAKCIJA POVJERENICE MEDOVIĆ Natječaj za autotaksi dozvole će se provesti u skladu sa zakonom!

REAKCIJA POVJERENICE MEDOVIĆ Natječaj za autotaksi dozvole će se provesti u skladu sa zakonom!

Povjerenica Vlade Republike Hrvatske za Grad Dubrovnik Nada Medović uputila je reakciju na priopćenje HNS-a oko natječaja za podnošenje zahtjeva za izdavanje autotaksi dozvola.

“Sve aktivnosti vezane uz pripremu dokumentacije i natječaja za autotaksi dozvole odradila sam i odrađivat ću isključivo profesionalno i zakonito u suradnji sa stručnim timom službenika i Povjerenstvom koje sam izabrala u skladu sa svojim ovlastima.

Stoga smatram nužnim pojasniti da se sukladno odredbama Odluke o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika zahtjevi za izdavanjem dozvola prema raspisanom javnom natječaju podnose Povjerenstvu koje sam predložila kao osoba ovlaštena za predstavljanje i zastupanje Grada Dubrovnika.

Želim naglasiti i da je u trenutku imenovanja članova Povjerenstva, Gradsko vijeće Grada Dubrovnika rješenjem Vlade Republike Hrvatske već bilo raspušteno, te nije moguće ulogu članova Povjerenstva povezivati s njihovom mandatom vijećnika predstavničkog tijela.

Još jednom želim naglasiti da se gradska uprava u vremenu dok obnašam funkciju povjerenice Vlade Republike Hrvatske ne bavi politikom. U vođenju Grada nemam „političke šaptače“ i iza moga imena se ne skrivaju političari već imam tim službenika i pročelnika koji postupaju u skladu sa zakonom. Stoga je nedopustivo i neprofesionalno uvlačiti gradsku upravu i mene osobno u političke obračune u predizbornoj kampanji.”

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist