Natrag
20.4.2019 07:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Razvoj Golf poziva na raspravu

18.12.2012 @ 10:13 Dulist Aktualno

Podijelite:

Javna rasprava na temu “Studija utjecaja na okoliš, zahvat Športsko – rekreacijski centar s golf igralištem Srđ” održat će se 27. prosinca, a trajat će trideset dana, zaključno s 25. siječnja 2013. godine.

Temu je donijelo Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, a javno izlaganje Studije utjecaja na okoliš bit će održano 8. siječnja s početkom u 17 sati u velikoj vijećnici grada Dubrovnika.

Sve zainteresirane javne pravne i fizičke osobe pozvane su na sudjelovanje izlaganju, kako bi se mogli informirati o svim aspektima same Studije.

Mjesta održavanja javnog uvida u Studiju su Grad Dubrovnik, Dubrovačko – neretvanska županija, Mjesni odbor Bosanka, te Tvrđava Imperial na Srđu. Javni uvid bit će svaki dan od 9 do 14 sati, a na mjestima javnog uvida bit će izložena jedna cjelovita i tri sažetka Studije utjecaja na okoliš.

Obavijest o javnoj raspravi, cjelovita Studija i tri sažetka, bit će objavljeni za svu zainteresiranu javnost na službenim internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode, prostornog uređenja i graditeljstva, te na stranicama Dubrovačko – neretvanske županije.

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, prostornog uređenja i graditeljstva donijelo je odluku o upućivanju na javnu rapravu “Studije utjecaja na okoliš zahvat Športsko – rekreacijski centar s golf igralištem Srđ” 6. prosinca.

Knjige primjedbi bit će postavljene na mjestima javnog uvida, te će sva zainteresirana javnost moći u njih upisati pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju utjecaja na okoliš. Također, moći će ih u pisanom obliku dostaviti na adresu Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko – Neretvanske županije, Pred Dvorom 1, u roku od osam dana od završetka javne rasprave.

Primjedbe i prijedloge van roka ili koji su nečitki, neće se uzimati u obzir prilikom pripreme izvješća o javnoj raspravi.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana