Natrag
23.4.2019 14:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘RAZVALIO’ DRŽAVNU MATURU Odlikaš s Ploča studirat će ruski i poljski

30.7.2015 @ 22:03 Baldo Marunčić Grad
3;3

Podijelite:

Gimnazija Dubrovnik ove godine se može pohvaliti sjajnim rezultatima svojih učenica i učenika na državnoj maturi.

Naime, zapanjujuće zvuči podatak kako je čak 116 od 130 maturanata upisalo željeni fakultet kao prvi izbor. Jedan od najboljih među njima je mladi Antonio Milovina. O ovom maturantu dubrovačke Opće gimnazije oni koji ga znaju govore samo u superlativima. Antonio je sve četiri godine svog gimnazijskog školovanja završio kao izvrstan učenik uz česta sudjelovanja i na natjecanjima, a sve je to na najbolji način zaokružio, odnosno potvrdio rezultatom na državnoj maturi.

– Nije uopće bilo teško. Ne toliko koliko se govori o tome. Čak nisam nešto puno ni učio niti sam izgubio puno vremena, a ostvario sam svoj cilj – ističe za DuList Antonio, a što nam je još rekao o državnoj maturi, planovima na fakultetu te budućnosti pročitajte u novom broju DuLista koji se od srijede nalazi na kioscima.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana