Natrag
21.5.2018 22:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Razjašnjene okolnosti stradanja motociklista

20.7.2012 @ 10:24 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske stiglo je više informacija o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18.20 sati u mjestu Duboka u općini Slivno, u kojoj su poginule dvije osobe, a jedna osoba je lakša ozlijeđena.

Naime, 20-godišnji državljanin Njemačke upravljao je automobilom, njemačkih nacionalnih oznaka, krećući se kolnikom D-8 iz smjera Kleka prema Opuzena, kada je dolaskom do Duboke prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost prolaska motociklu, slovenskih nacionalnih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera.
 
U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla, 53-godišnjak, i putnica na motociklu, 42-godišnjakinja, oboje državljani Slovenije, su smrtno stradali, dok je vozač automobila lakše ozlijeđen.
 
Tijekom današnjeg dana 20-godišnji državljanin Njemačke će bit predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, a potom ispitan u nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana