Grad

Razgovor s Pavom Župan Rusković: Rast broja gostiju je zadnje što trebamo gledati

Pave Župan Rusković, dugogodišnja turistička djelatnica te ministrica turizma u Vladi RK Ivice Račana (2000.-2003.), dobitnica je nagrade za životno djelo ‘Promocija turizma – stil života’, koju Zagreb Tourfilm Festival, međunarodni festival turističkog filma, dodjeljuje zaslužnim pojedincima koji su posvetili svoj život turizmu.
-Svoj sam radni vijek na neki način zaokružila, ali dobrog sam zdravlja i uvijek rado pomažem savjetom onima koji pitaju. U prvom trenutku sam bila iznenađena priznanjem, jer sam navikla dobivati značajne nagrade vani, ali ne toliko i u našoj državi. Posebno mi je drago što je nagrada stigla iz Zagreba, jer sam čim sam došla u Ministarstvo turizma zvala sam gradonačelnika te mu pokušala objasniti što bi i kakav trebao biti Zagreb kao turističko odredište. Kad uspoređujem tada i danas razlika je nebo i zemlja.

Članak u cjelosti pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

PREDSJEDNICA DPDS-a RENATA ANDJUS Ako se situacija ne popravi, morat ćemo dignuti kredit

Iva Dedo

ADIO NEUGODNIM MIRISIMA Vodovod postavio filtere na Kantafigu i Batali

Dulist

ZBOG RETARDERA Libertas naplatio garanciju od tvrtke Solaris u iznosu od 1,7 milijuna kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija