DuList IN

RAT NAKON LJUBAVI Frane Perišin: Moj sin odrasta u neprirodnoj sredini jer je Marta zamijenjena u rodilištu

RAT NAKON LJUBAVI Frane Perišin: Moj sin odrasta u neprirodnoj sredini jer je Marta zamijenjena u rodilištu

Glumac Frane Perišin javno je, putem Facebooka, podijelio svoje najintimnije probleme vezane uz majku njihova zajedničkog djeteta, Martu Žeguru, koja mu ne dopušta viđanje njihova trogodišnjeg sina Andrije. Smatra kako njegov sin odrasta u neprirodnoj sredini jer je, kako tvrdi, Marta zamijenjena u rodilištu, piše Story

Glumac Frane Perišin odlučio se s bivšom djevojkom, Martom Žegurom, s kojim ima trogodišnjeg sina Andriju, obračunati putem društvenih mreža, a iz statusa koji je objavio jasno je kako je povod taj što sina Andriju, kako tvrdi, nije vidio čak 11 mjeseci jer mu Marta to ne dopušta.

‘Moje pravo ime je Frane Perišin! Razlog mog obraćanja javnosti jest taj što moj sin Andrija Perišin pohađa Suvag! A razlog jest razložan i logičan! On naime odrasta u sredini potpuno neprirodnoj! Tj. njegova majka nije kći svojih roditelja! Ona nije posvojena nego je jednostavno zamijenjena u rodilištu. Njeni tzv. roditelji to znaju od skoro pa njezina rođenja, jer su oboje po vokaciji liječnici. Osam godina su majci mog djeteta priječili da to ispituje (ona je to saznala u 21.godini jednostavnim uvidom u krvne grupe i tek u vezi sa mnom saznali smo biološke roditelje i braću, razlog zamjene znaju službe). Moja veza s majkom mog djeteta više ne postoji, ali postoji briga za mog potomka kojeg mi se višekratno potpuno nezakonski ne da vidjeti, ali otom potom na sudu! Eto! Hvala!’, stoji u statusu na njegovom Facebooku.

U telefonskom razgovoru Frane Perišin potvrdio nam je da je Frane Marovich njegov profil na Facebooku te da je on autor statusa, ali je odbio davati dodatne izjave poručivši da će na sudu rješavati problem s Martom Žegurom. Na profilu u komentarima proziva Martu jer mu ne dopušta da viđa sina: ’11 mjeseci nisam vidio svog sina zahvaljujući zbunjenoj do balčaka materi…’, piše Perišin.

Podsjetimo, Marta Žegura i Frane Perišin zaljubili su se početkom 2012. godine. Bivšoj voditeljici na Novoj TV, tada 28-godišnjoj Marti, vrlo je imponirao šarm 24 godine starijega glumca koji je tada televizijsku publiku osvajao ulogom u ‘Larinu izboru’. Godinu dana kasnije dobili su sina, a ubrzo su uslijedile i prve trzavice. Iako su si nakon prekida dali i drugu šansu, ljubavi je došao kraj, piše Story.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist