Aktualno

RASTU TEMPERATURE Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra

RASTU TEMPERATURE Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra

“U Dalmaciji će u četvrtak biti pretežno sunčano, a po kotlinama Zagore može ujutro biti i magle. Vjetar na moru slab i umjeren sjeverozapadni uz malo do umjereno valovito more, a ujutro duž obale bura. Jutarnja temperatura od -3 °C u unutrašnjosti do 7 °C na otocima, a poslijepodne između 10 i 15 °C.

Sunčano će i u četvrtak biti na jugu Hrvatske, no uz uglavnom slabu buru i sjeverozapadnjak te malo valovito more. Ujutro malo hladnije, a dnevna temperatura podjednaka današnoj, ponegdje i do 15 °C.

Na Jadranu u nastavku tjedna pretežno sunčano. Više oblaka u petak će biti na sjevernom dijelu, u subotu na jugu, ali uglavnom će ostati suho. U petak ujutro mjestimice može biti i magle. Slab sjeverozapadnjak, tijekom vikenda će prolazno okrenuti na umjerenu do jaku buru. Početkom novoga tjedna moguće je ponovno oblačnije vrijeme, posebice na sjevernom dijelu, gdje se ne smije isključiti ni mogućnost mjestimične slabe kiše. Temperatura zraka neće se znatnije mijenjati.”, prognozirao je za HRT Tomislav Kozarić, dipl. ing., iz DHMZ-a.

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist