Županija

‘RASTIMO ZAJEDNO’ Što su roditelji malih Konavljana naučili u dječjem vrtiću?

Prvi ciklus programa radionica za roditelje najmlađe djece ‘Rastimo zajedno’ u Dječjem vrtiću Konavle završio je u srijedu 21. prosinca.

Nakon više od dva mjeseca i nakon 11 radionica koje su se održavale svake srijede u cavtatskom vrtiću može se reći da su roditelji zajedno s voditeljicama ovoga ciklusa odgojiteljicom mentoricom Jelenom Kulišić Barčot, odgojiteljicom Jelenom Pećar i stručnom suradnicom psihologinjom Tenom Erceg – zajedno NARASLI, kako u profesionalnim tako i u roditeljskim ulogama!

Koliko su uključeni roditelji zadovoljni cijelim programom od 11 radionica, govore i njihove izjave i želje za nastavkom ovakvih susreta. Slijedom navedenoga, planiramo oformiti Klub roditelja kako bi i dalje mogli pružati roditeljima podršku u njihovim roditeljskim ulogama.

Završetkom prvoga ciklus,a najavljujemo i početak drugoga ciklusa radionica za roditelje “Rastimo zajedno“ sredinom siječnja 2017. godine. Kao i dosada, glavni je cilj radionica stvaranje poticajnoga i osnažujućega okruženja u kojemu roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju iskustva o tome kako žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu. Radionice su primarno namijenjene roditeljima djece do 4 godine starosti.

Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr, a zainteresirani roditelji prijave mogu izvršiti na e-mail psihologinje tena.erceg1@gmail.com.

Pročitajte još

DAN OPĆINE Obilježeno 28 godina od oslobođenja Dubrovačkog primorja

Dulist

Od 1. lipnja u Konavlima ‘predah’ od građevinskih radova

Dulist

Butković potpisao ugovor za Donje Čelo, iako jutros o tome ništa nije znao

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija