Vaše vijesti

Raspored misnih slavlja u Dubrovniku

Obavijesti iz Dubrovačke Biskupije vezane za raspored misa za ovo blagdansko vrijeme:

Dubrovački biskup Mate Uzinić predvodit će misu polnoćku u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike.

Na svetkovinu Božića 25. prosinca biskup Uzinić predvodit će svečano euharistijsko slavlje u 10 sati u katedrali.

Na blagdan sv. Stjepana u srijedu 26. prosinca dubrovački biskup Mate Uzinić u 11 sati blagoslovit će obnovljenu kapelu iz 18. stoljeća i sliku sv. Stjepana na Konalu u Dubrovniku, Privežna ulica 3.

U petak 28. prosinca na blagdan Nevine dječice dubrovački biskup Mate Uzinić u 16 sati blagoslovit će djecu i prostorije Udruge za Down sindromom Dubrovačko-neretvanske županije u ulici Iva Vojnovića 31, Ulaz od Domouprave.

Na blagdan Nevine dječice u petak 28. prosinca dubrovački biskup Mate Uzinić u 18 sati u dubrovačkoj katedrali slavit će misu za djecu s autizmom i drugim posebnim potrebama. Misa će se služiti u sklopu akcije Sekcije za autistični spektar i kominikacijske teškoće Udruge Zajedno do zdravlja kojom će se taj dan u Dubrovniku pokušati senzibilizirati javnost za potrebe djece s autizmom.

Župa sv. Obitelji u Novoj Mokošici proslavit će u nedjelju 30. prosinca zaštitnika svoje župne zajednice. Središnje župno euharistijsko slavlje u 10.30 predvodit će predstojnik Vijeća za posvećeni život Dubrovačke biskupije fra Stanko Dodig.

Hodočasničku večernju misu u 18 sati predvodit će župnik župe sv. Spasa iz Mokošice don Stipe Kordić.

Ostale mise bit će kao nedjeljom.
 

Pročitajte još

USKO, ALI MOŽE I UŽE ‘Postavili su reklamni kašun i dodatno ‘suzili’ Ulicu branitelja’

Dulist

A JE TO! PO DUBROVAČKU Važno je da se gradi!

Dulist

PRVA SRPANJSKA SUBOTA U Ulici od puča nema javne rasvjete. Ugostitelji bjesne!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija