Vaše vijesti

Raspored misnih slavlja u Dubrovniku

Obavijesti iz Dubrovačke Biskupije vezane za raspored misa za ovo blagdansko vrijeme:

Dubrovački biskup Mate Uzinić predvodit će misu polnoćku u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike.

Na svetkovinu Božića 25. prosinca biskup Uzinić predvodit će svečano euharistijsko slavlje u 10 sati u katedrali.

Na blagdan sv. Stjepana u srijedu 26. prosinca dubrovački biskup Mate Uzinić u 11 sati blagoslovit će obnovljenu kapelu iz 18. stoljeća i sliku sv. Stjepana na Konalu u Dubrovniku, Privežna ulica 3.

U petak 28. prosinca na blagdan Nevine dječice dubrovački biskup Mate Uzinić u 16 sati blagoslovit će djecu i prostorije Udruge za Down sindromom Dubrovačko-neretvanske županije u ulici Iva Vojnovića 31, Ulaz od Domouprave.

Na blagdan Nevine dječice u petak 28. prosinca dubrovački biskup Mate Uzinić u 18 sati u dubrovačkoj katedrali slavit će misu za djecu s autizmom i drugim posebnim potrebama. Misa će se služiti u sklopu akcije Sekcije za autistični spektar i kominikacijske teškoće Udruge Zajedno do zdravlja kojom će se taj dan u Dubrovniku pokušati senzibilizirati javnost za potrebe djece s autizmom.

Župa sv. Obitelji u Novoj Mokošici proslavit će u nedjelju 30. prosinca zaštitnika svoje župne zajednice. Središnje župno euharistijsko slavlje u 10.30 predvodit će predstojnik Vijeća za posvećeni život Dubrovačke biskupije fra Stanko Dodig.

Hodočasničku večernju misu u 18 sati predvodit će župnik župe sv. Spasa iz Mokošice don Stipe Kordić.

Ostale mise bit će kao nedjeljom.
 

Pročitajte još

MARKO MUJAN Bijeli labudovi Dubrovnika

Dulist

BEZOBRAZLUK NA CESTI Zakrčio Vojnović kamionom

Dulist

STANARI SE BUNE Još jedan primjer nepropisnog parkiranja na Pločama

Dulist