Natrag
26.5.2018 23:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Raspopović na čelu Upravnog vijeća Blagih djela

12.6.2012 @ 16:13 Baldo Marunčić Aktualno
1;1

Podijelite:

Nikša Raspopović imenovan je na konstituirajućoj sjednici od Gradskog vijeća predloženog Upravnog vijeća Zaklade Blaga djela predsjednikom tog tijela.

Potvrdio nam je to sam Raspopović dodavši kako je za njegovu zamjenicu imenovana Jany Hansel, a Upravno je vijeće odmah donijelo i odluku da se Gradskom vijeću Grada Dubrovnika predloži imenovanje Klaria Šobera novim upraviteljem Zaklade. 

– Staro Upravno vijeće odbija priznati novo važećim, te odbijaju raditi bilo kakvu primopredaju. Očekujemo da sve to konačno riješi nadležno Ministarstvo uprave – rekao je Raspopović, dodavši kako je trenutno stanje neodrživo budući da Upravno vijeće, koje je legalno, rekao je, ne može preuzeti dužnost. 

A ovaj gordijski čvor zvan Zaklada Blaga djela počeo je nakon što je ustanovljeno kako je upravitelju Nikoli Obuljenu istekao mandat još prošle godine. Upravno vijeće Zaklade tada je Gradskom vijeću predložilo njegovu ponovnu kandidaturu, od koje je Obuljen na koncu odustao, a u međuvremenu je koalicija na vlasti imenovala vršitelem dužnosti Zaklade Klaria Šobera, te usprkos prozivanju za nezakonitosti razriješila dužnosti dosadašnje Upravno vijeće te imenovala novo. 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana