Natrag
21.2.2019 08:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Raspisan natječaj za financiranje solarnih panela

23.5.2013 @ 20:09 Nikša Miletić Zanimljivosti

Podijelite:

Grad Dubrovnik u suradnji s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA-om, 23.svibnja 2013. objavio je Natječaj za korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima za 2013. godinu.

Natječaj je objavljen na službenim stranicama Grada Dubrovnika.
 
Grad Dubrovnik i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost potpisali su Ugovor za javno prikupljanje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava, a radi zajedničkog sufinanciranja nabave solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanja u kućanstvima (obiteljskim kućama i višestambenim zgradama) na području Grada Dubrovnika za 2013. godinu.
 
Putem ovog natječaja građanima će biti dostupno ukupno 1,2 mil. kn namijenjenih za 80 kućanstava. Svako kućanstvo može biti sufinancirano sa maksimalno 50% od ukupnog iznosa ili najviše do 15.000,00kn. Sredstva su osigurana od strane Grada Dubrovnika u ukupnom iznosu od 10%, a 40% od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  koje je osigurala DURA putem uspješne prijave na natječaj.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana