DuList IN

RASKOŠ, SJAJ I GLAMUR Hilton Imperial otvorio svoja vrata nakon obnove!

RASKOŠ, SJAJ I GLAMUR Hilton Imperial otvorio svoja vrata nakon obnove!

Hilton Imperial Dubrovnik nakon petomjesečne renovacije primio je prve goste u novom ruhu.

Hotel izgrađen davne 1897. godine i jedan je od prepoznatljivih obilježja Grada čija je izgradnja tada revolucionalizirala turizam u Hrvatskoj. Ovogodišnjom obnovom prostora recepcije, svih smještajnih jedinica i Executive loungea udahnut je novi sjaj u kombinaciji sa starim glamurom.

U sklopu renovacije preuređen je i hotelski bar novog imena The Imperial Bar and Lounge koji odgovara elegantnom interijeru. Ekipa nagrađivanih barmena The Imperial bara kreirala je jedinstvenu ponudu inspiriranu klasičnim koktelima iz 1890-ih poput Milk Puncha. Uz samu kvalitetu pića veliki naglasak je stavljen i na detalje poput Nick and Nora čaša kako bi svaki gost imao nezaboravan doživljaj.

Bar je prepoznatljiv i po svom The Imperial Afternoon tea koji se služio i davne 1936. kralju Edwardu VIII i njegovoj supruzi Wallis Simpson dok su plesali u vrtovima starog Imperiala.

– Hilton Imperial je kulturno dobro ovog grada koji se zbog svoje veličanstvene fasade često pojavljuje na slikama turista. Sačuvali smo prepoznatljiv vanjski izgled hotela dok smo obnovili unutrašnjost kako bismo oživjeli imperijalnu povijest hotela. Otvorenjem hotela nastavljamo tradiciju dugu 120 godina pružanja prvoklasne usluge postojećim i budućim gostima – rekao je Generalni direktor hotela Mario Matković.

Za renovaciju, za koju je angažiran studio Goddard Littlefair s bogatim međunarodnim portfogliom, korišteni su najkvalitetniji materijali pa su tako parketi, namještaj i rasvjeta hrvatski proizvodi dok zidove ukrašavaju djela hrvatskih umjetnika.

Pročitajte još

‘UZALUD TI SVE’ Doris Kosović i Mia Dimšić izbacile zajedničku pjesmu

Dulist

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist