Aktualno

Ralice čiste snijeg od Pila do Vojnovića i Vukovarske, pločnici se čiste lopatama

Iz Gradske uprave upućen je apel svim građanima koji ne moraju da ne izlaze van svojih domova, a dežurne i komunalne službe Grada Dubrovnika na terenu su od ranog jutra.

– Tri ralice su trenutno na terenu, dvije na području grada i jedna u Mokošici. S obzirom da se radi o velikom nanosu snijega, potrebno je neke ulice nanovo čistiti. Ono što je najvažnije je da se čiste ulice prema Općoj bolnici Dubrovnik i to uvijek treba biti očišćeno i prohodno tako da građani mogu u svako doba dana poći do bolnice. Isto tako, Vukovarska ulica, Ulica Ive Vojnovića, Ulica branitelja Dubrovnika, to su neke prometnice na kojima je stavljen poseban naglasak. Problem je što već nakon jednog obilaska opet napada snijeg. Isto tako su nalozi dani Čistoći i Vatrogascima koji su isto tako na terenu. Ono što ralica ne može, to su pješačke zone, pa se čisti sa lopatama. I osobno sam na terenu i nećemo stati dok ne riješimo situaciju i dok ne bude sigurno za pješake i za vozače – rekao nam je zamjenik gradonačelnika Dubrovnika Željko Raguž.

Pročitajte još

71. IGRE Milanović stiže u Porat na Otvaranje

Dulist

SVEČANO OTVARANJE IGARA Ugostiteljski objekti rade dulje

Dulist

MLADA UMJETNICA ANDREA VUKOJA Želja mi je pronaći atelje za moj kreativni nered

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija