Zanimljivosti

Raguž toliko voli žene da im je čestitao njihov dan i kad ne treba

Raguž toliko voli žene da im je čestitao njihov dan i kad ne treba

Drage žene, sretan Vam dan žena! – dio je današnje objave Dubrovačke stranke DUSTRA-e Željka Raguža.

I ništa tu ne bi bilo neobično da je danas 8. ožujka kada se zapravo Dan žena i slavi. No, danas je osmi dan, ali svibnja kada se primjerice u Europi obilježava Dan pobjede i kraj Drugog svjestkog rata. Mogao je Raguž na današnji dan čestitati gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću i dan oslobođenja hrvatske metropole u Drugom svjetskom ratu, a možda je jednostavno netko u njegovoj stranici mislio kako se možda danas obilježava Majčin dan, kojega inače slavimo upravo u svibnju. Međutim, tek druge nedjelje u svibnju.

Ipak, nije za zamjeriti im zbog poruke koju su na Facebooku objavili: ‘Pravi umjetnik mora napraviti skicu prije nego što napravi remek djelo. Dragi Bog i priroda su isto tako napravili muškarca (Adam) kao skicu, a nakon toga remek djelo zvano Žena. Drage žene, sretan Vam dan žena.’

Podsjetimo, na nedavno održanoj Izbornoj skupštini DUSTRA-e, Raguž je predstavio čak pet potpredsjednica stranke, a to su Marina Franić, Ana Matušić, Ivana Šepak, Martina Brković i Danijela Đurić Arapović.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist