Politika

Raguž svakodnevno moli ‘Očenaš’ za Srđevce

Vijećnik DUSTRA-e Željko Raguž rekao je za govornicom Gradskog vijeća kako svaki dan moli ‘Očenaš’, ne za dobre ljude i prijatelje, za koje se ne treba moliti, nego za one koji kradeći tuđu sreću kupuju vlastitu tugu. Zapravo je na neki način zloupotrijebio vijećnička pitanja te se u svom navodnom pitanju osvrnuo na kritike iz redova liste Srđ je Grad vezano za zaradu Luke na otpadu s kruzera. Upravo ga je na ‘vijećnićko pitanje’, od kojega je mislio odustati, potaknulo pitanje vijećnika Nikše Selmanija (srđ je Grad).

Tako se pohvalio izvrsnim rezultatima Luke Dubrovnik. Rekao je kako očekuje da se ne javljaju oni koji ga ne vole i koji neistinama pokušavaju dobiti sebi prostor u javnosti.

-Većina otpada se razvrstava, on se reciklira, a ono što se ne može reciklirati završi na Grabovici kao smeće. Ono što Luka preda na Grabovicu su i izletnički brodovi, Konzum, JU Rezervat Lokrum, svi poslovni prostori, Posat, Batala… Dio je naravno i s kruzera. Zbog čega je netko uzeo Luku, a ne hotele. Luka se time bavi pet godina i tek je sad problem, odnosno od kad sam ja postao predsjednik Uprave. Problem je gospodine Selmani u nečemu drugome – rekao je dalje na što ga je predsjednik Gradskog vijeća opomenuo da se ne obraća vijećnicima nego neka pitanje postavi gradonačelniku.

U odgovoru na, nije baš jasno koje pitanje, gradonačelnik Mato Franković rekao mu je kako nije lako znati da vas netko ne voli. Prisjetio se i riječi jednog prijatelja franjevca: ‘Kad prođe godina, okreni se iza sebe. Ako te svi vole, radiš nešto krivo. Ne može te svatko voljeti’.
-Odlično radite svoj posao, ne može vas svatko voljeti. Cijenite one koji vas vole, a pokušajte da vas zavole oni koji vas manje vole. Vidim da se molite za njih pa vjerujem da će i oni progledati – završio je gradonačelnik.

 

Pročitajte još

Penava izlazi na izbore sa Škorovim Domovinskim pokretom

Dulist

Hodžić za DuList: Bošnjaci moraju imati svog vlastitog zastupnika u Saboru

Dulist

GRADSKO VIJEĆE ODLUČUJE Ukida se bivši Medovićev odjel za imovinu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija