Aktualno

RAGUŽ O ZALEĐENIM CESTAMA ‘Zovite 112 ili Komunalno redarstvo!’

RAGUŽ O ZALEĐENIM CESTAMA 'Zovite 112 ili Komunalno redarstvo!'

S obzirom na sve što se danas događalo, situacija na kraju dana je više nego dobra – ocijenio je zamjenik gradonačelnika Željko Raguž sveukupni danas učinjen posao na normalizaciji života i kretanja u gradu.

-Tri ralice i tri kamiona sa soli i pijeskom su bili u punom pogonu. Moram se zahvaliti gradskim poduzećima Čistoći, Vrtlaru i Libertasu, koji su bili danas jako aktivni na području koja kamioni i ralice nisu mogli pokriti, prije svega na pješačkim zonama koje se mogu jedino riješiti lopatama. Moj nalog je da sve prometne žile kucavice moraju biti uvijek prohodne, posebno dio prema bolnici – ustvrdio je Raguž.

-Sugrađanima preporučam da, ako stvarno nije potreba, ne koriste osobna vozila, već javni gradski prijevoz koji je besplatan ili taksi službu – dodao je Raguž.

Istaknuo je kako se čeka noć, jer bi temperatura ispod nule mogla donijeti nove probleme.

-To ne bi bilo dobro jer će doći do ledenja površina. Ujutro rano ću obići cijeli grad i vidjeti kakva je situacija na kritičnim točkama, kako bi naši građani sutra kad budu išli na posao imali nesmetan prolaz – rekao je Raguž.

Pozvao je građane da prijave poledice i na glavnim i na sporednim prometnicama na brojeve Županijskog centra 112 ili komunalnog redarstva.

-Apeliram da nas zovu, neka ne izlaze sami na ulicu. Mi ćemo izaći na teren i riješiti problem u što kraćem roku – istaknuo je Raguž.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist