Natrag
23.3.2019 01:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Raguž ide samostalno na izbore, Vlahušiću nudi posao savjetnika

4.4.2017 @ 11:23 Dulist Politika

Podijelite:

Željko Raguž DUSTRA-in je kandidat za gradonačelnika na svibanjskim izborima. Obznanio je to danas sam Raguž na konferenciji za medije istaknuvši kako DUSTRA samostalno izlazi na izbore.

Jedan od razloga zašto se kandidatura objavljuje tek danas jest Andro Vlahušić kojega se čekalo, odnosno čekala se odluka Ustavnog suda koja bi trebala razjasniti može li se Vlahušić kandidirati ili ne. Odluka još nije donesena, no DUSTRA je očito odustala od čekanja.
-Samostalan izlazak na izbore ne iznenađuje jer smo tu mogućnost najavljivali zadnjih mjeseci. Jesmo komunicirali s predstavnicima ostalih političkih stranaka, ali sve je ostalo samo na tome. Nudili su nam se gotovo svi, ali naš stav od početka je bio da želimo na izbore ići samostalno u slučaju ako se Andro Vlahušić ne bude mogao kandidirati – rekao je Raguž.
Na novinarsko pitanje hoće li promijeniti odluku o samostalnom izlasku na izbore ako odluka Ustavnog suda Vlahušiću omogući kandidiranje rekao je:
-Jedina odluka koja bi me na neki način ponukala da se odreknem svoje kandidature je da se Andro Vahušić bude mogao kandidirati, ali informacije koje imam govore da se to neće vrlo vjerojatno dogoditi. Kad pobijedim 21. svibnja Vlahušić će dobiti ponudu da postane moj prvi savjetnik – zaključio je Raguž, koji će svoje zamjenike predstaviti idućeg tjedna.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana