Aktualno

RADOVI U ULICI DR. ANTE ŠERCERA ‘Golgota’ ispred Mihajla

RADOVI U ULICI DR. ANTE ŠERCERA ‘Golgota’ ispred Mihajla

Pohvalno je što se želi temeljito obnoviti što više dubrovačkih promet­nica, no prema riječima našeg čitatelja čiji su podaci poznati redakciji DuLi­sta, postoje određeni propusti oko ure­đenja u Ulici dr. Ante Šercera. Naime, zanima ga zašto se tijekom velikog tjedna ispred crkve sv. Mihajla stvara ‘Golgota’?

‘Sve je raskopano, razrovano… Ne zna se tko pije, tko plaća’, naglašava čitatelj, ali kao veliki problem ističe što se ‘po kiši asfaltira cesta’.

— Očito je kako netko nije pratio vre­mensku prognozu – rekao je naš čita­telj koji također smatra kako veliki pro­blem predstavlja to što se radi o cesti kojom prolaze vozila hitne pomoći.
Nadamo se samo kako se radovi neće bespotrebno odužiti. Ali i kako će se posao odraditi kako treba jer su naši građani naviknuli na ‘kratkotrajnu kvalitetu’ prometnica zbog čega se moraju svako malo obnavljati.

Podsjetimo, proteklog su tjedna započeli radovi na cesti prema Općoj bolnici Dubrovnik, javili su iz gradske uprave. Uređenje ove ceste u Ulici dr. Ante Šercera započelo je paralaleno s radovima na dionici Masarykovog puta do hotela Dubrovnik Palace. Naime, na potezu od križanja s Ulicom Iva Vojno­vića pa do spoja s Liechtensteinovim putem, uz sanaciju kolnika, predvi­đeno je uređenje nogostupa i javne rasvjete. A koliko vrijedi ova investi­cije? 1,75 milijuna kuna. Iz Upravnog odjela za promet Grada Dubrovnika izvijestili su kako ovime nastavljaju izvoditi ‘radove na temeljitoj obnovi gradskih prometnica koji se provode u sklopu programa redovnog i investi­cijskog održavanja’. • MP

Pročitajte još

Dubravka Šuica druga na listi za Europski parlament

Dulist

OTVOREN PAVILJON BIH Marin Ivanović: ‘Čast mi je biti imenovan povjerenikom i kustosom’

Dulist

[FOTO] SVEČANO OTVORENJE Novi prostor DPDS-a predstavljen uz izložbu dubrovačkog novca

Dulist