Županija

RADOVI TEKU Potpisan još jedan ugovor Groblja Dubac

RADOVI TEKU Potpisan još jedan ugovor Groblja Dubac

Radovi na Groblju Dubac nastavljaju se sukladno predviđenim planovima, te se kreće s daljnjim radovima unutar obuhvata groblja za koje je danas u maloj vijećnici Općine Župa dubrovačka potpisan Ugovor o javnoj nabavi.

Kao najpovoljniji ponuditelj u postupku javne nabave kojeg je provela Općina Župa dubrovačka, izabrana je tvrtka Texo Gradnja d.o.o iz Mlina koja je zadužena za izgradnju južnog potpornog gabionskog zida i 2. fazu potpornih zidova unutar obuhvata groblja Dubac za što je predviđen rok za izvođenje od godinu dana.

Ukupna vrijednost radova iznosi 10.579.374,40kn + PDV, dok će usluge građevinskog i geodetskog nadzora obavljati društvo Institut IGH d.d. čija ugovorena vrijednost iznosi 186.000,00 kn + PDV.

Na samom gradilištu u tijeku su radovi na četiri potporna zida unutar obuhvata groblja koje obavlja društvo Georad d.o.o. iz Makarske, započeti u lipnju ove godine, a čiji je završetak predviđen u lipnju 2017.

Općina Župa dubrovačka trenutno provodi postupak javne nabave za izgradnju pristupne ceste od državne ceste D8 do obuhvata Groblja Dubac čija je procijenjena vrijednost radova oko 6 milijuna kuna. Otvaranje ponuda pristiglih na natječaj za odabir izvođača, održat će se 25. listopada, a predviđeni rok izgradnje je 6 mjeseci od uvođenja izvođača u posao.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist