Grad

RADOVI STOJE, A GRAĐANI KRUŽE Vikendom se ne radi u Zagrebačkoj?!

RADOVI STOJE, A GRAĐANI KRUŽE Vikendom se ne radi u Zagrebačkoj?!

Zagrebačka ulica zatvorena je već dva tjedna, a iako su se građani koliko toliko naviknuli na novi prometni režim, djeluje kao cijela vječnost. 

Kako bi se stvari olakšale, postavljena je i privremena regulacija – semafor – na vidikovcu Orsula kako bi se skratila ‘putanja’ vozača koji se kreću od Ploča u druge dijelove grada. To sve već i vrapci na grani znaju, i zbunjeni su jedino pokoji turist ili slučajni prolaznici.

A svi ostali jedva čekaju da se situacija vrati na staro. Jednostavno, grad smo previše ‘prometnih rješenja’, ‘prometnih inovacija’ i ‘prometnih tko-zna-čega-još’, pa su vozači pri svakoj naznaci novog zatvaranja ulica pomalo nestrpljivi. Kad je stigla obavijest iz Grada Dubrovnika kako će sanacija Zagrebačke trajati do Badnjaka, mnogi su s nevjericom promislili o tome koliko je dug taj vremenski period, gotovo dva mjeseca.

Za očekivati je kako će se radovi zbog tog razloga odvijati što je brže moguće, međutim to u slučaju Zagrebačke ulice nije tako… Vikendom se ovdje jednostavno ne radi, nema nikoga. Pitanje je – zašto?

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist