Županija

RADOVI Oprezno kroz Župu, semafori usporavaju promet

RADOVI Oprezno kroz Župu, semafori usporavaju promet

Diljem Dubrovačko-neretvanske županije radovi usporavaju promet.

Najgore je kroz Župu dubrovačku prema Dubrovniku gdje se promet odvija naizmjenice uz regulaciju semaforima na čak tri dionice. Naime, zbog radova u Zagrebačkoj ulici semafori su postavljeni na državnoj cesti D-8 na vidikovcu, a zbog izgradnje nogostupa semafori reguliraju promet i na magistrali kroz Kupare te Plat.

Prema obavijesti Elektrojuga od 03. prosinca 2015. do 15. veljače 2016. na dionici Državne ceste D-8 od raskrižja u Srebrenom do Trgovišta izvodit će se radovi na polaganju kabelskog raspleta u trupu ceste te će se tijekom radova prometovati jednim kolnim trakom uz regulaciju semaforima, po dionicama dužine 100 metara.

Usporeno se prometuje i kod Ploča, točnije na DC413 gdje je također u tijeku izgradnja nogostupa, a na državnoj cesti DC414 na Pelješcu kod mjesta Trstenik (od 8. +500 do 12. +500 km) promet teče jednim trakom naizmjence, zbog otklanjanja posljedica požara. Kako su na toj dionici mogući kratkotrajni zastoji, vozači se mole za strpljenje. Prema informacijama iz Županijskog centra 112 Dubrovnik na županijskoj cesti ŽC6228 od 19.km + 250m do Mravinaca vozi se uz privremenu prometnu regulaciju.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist