Natrag
21.2.2019 02:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

Radovi na groblju Dubac već za nekoliko dana!

30.7.2013 @ 19:11 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Prva točka dnevnog reda su vijećnička pitanja.

Matka Bupića ispred Hrvatskih Laburista zanimalo je zašto je Niko Pavlović (pročelnik za finnancije Grada Dubrovnika op.a.) nedavno izjavio kako se proračun Grada loše puni i kako postoji problem ispunjanja preuzetih obveza, obzirom je dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić na otvaranju Ljetnih igara rekao kako je Dubrovnik ostvario suficit. Drugo pitanje odnosilo se na katastrofalno stanje u kojem je mikroasfalt na dubrovačkim prometnicama.

Vlahušić mu je odgovorio kako nisu uspjeli uprihodovati novce od zidina i žičare,  dok je za mikroasfalt rekao kako 'građani najbolje znaju kako se voziti od Lapada i Zagrebačkom ulicom'.

Igora Miošića (Srđ je Grad) postavio je pitanje kada će se u ulici Andrije Hebranga postaviti usporivači prometa, te zašto je ijedan projekt dobio prioritet nad sanacijom Grabovice, dok njegova kolegica Marijela Marković želi znati zašto javnosti nije dostupno izvješće o poslovanju Dubrovačkog konta i Libertasa.

Antuna Pravedana zanimalo je u kakvoj je fazi groblje Dubac, na što mu je Vlahušić odgovorio kako će sve biti više poznato na jesen, dok će strojevi već doći za nekoliko dana.

Tatjana Šimac Bonačić pitala je hoće li se invalidima vratiti parking mjesta na Pilama, na što je Vlahušić rekao kako će od policije tražiti uklanjanje nepropisno parkiranih motora i automobila, no kako se mjesta neće vratiti.

 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana