Aktualno

Radovi na groblju Dubac već za nekoliko dana!

Radovi na groblju Dubac već za nekoliko dana!

Prva točka dnevnog reda su vijećnička pitanja.

Matka Bupića ispred Hrvatskih Laburista zanimalo je zašto je Niko Pavlović (pročelnik za finnancije Grada Dubrovnika op.a.) nedavno izjavio kako se proračun Grada loše puni i kako postoji problem ispunjanja preuzetih obveza, obzirom je dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić na otvaranju Ljetnih igara rekao kako je Dubrovnik ostvario suficit. Drugo pitanje odnosilo se na katastrofalno stanje u kojem je mikroasfalt na dubrovačkim prometnicama.

Vlahušić mu je odgovorio kako nisu uspjeli uprihodovati novce od zidina i žičare,  dok je za mikroasfalt rekao kako 'građani najbolje znaju kako se voziti od Lapada i Zagrebačkom ulicom'.

Igora Miošića (Srđ je Grad) postavio je pitanje kada će se u ulici Andrije Hebranga postaviti usporivači prometa, te zašto je ijedan projekt dobio prioritet nad sanacijom Grabovice, dok njegova kolegica Marijela Marković želi znati zašto javnosti nije dostupno izvješće o poslovanju Dubrovačkog konta i Libertasa.

Antuna Pravedana zanimalo je u kakvoj je fazi groblje Dubac, na što mu je Vlahušić odgovorio kako će sve biti više poznato na jesen, dok će strojevi već doći za nekoliko dana.

Tatjana Šimac Bonačić pitala je hoće li se invalidima vratiti parking mjesta na Pilama, na što je Vlahušić rekao kako će od policije tražiti uklanjanje nepropisno parkiranih motora i automobila, no kako se mjesta neće vratiti.

 

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist