Natrag
20.2.2019 04:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Radovi mladih kuhara uz bok profesionalcima

19.4.2012 @ 8:45 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
5;5

Podijelite:

Turistička i ugostiteljska škola bila je domaćinom 32. Državnog i međunarodnog natjecanje učenika – Gastro 2012.

Ovo se natjecanje održavalo u Dubrovniku od 16. do 18. travnja na Babinom kuku, a na njemu su učenici ugostiteljskih i turističkih škola pokazali naučeno i stečeno umijeće i znanje.
Natjecanje, koje je završeno sinoć, 18. travnja, održano je u 9 disciplina.

Kako nam javlja predsjednik Udruge kuhara DNŽ Božo Lučić, dodjelom medalja i plaketa zaslužnim učenicima, te završnom svečanom večerom svih sudionika natjecanja završen je ovogodišnji Gastro.

– Učenički radovi i znanje kako u teorijskom tako i u praktičnom smislu izraženo je zavidnom razinom, kvalitetnom izvedbom i kreativnošću, tako da su pojedini radovi objektivno uz bok profesionalcima. Naše drage sudionike jedino je kiša omela da ne razgledaju Grad u onom obimu kako su željeli – ističe Božo Lučić.

Završnog dana natjecanja u hotelu Valamar Lacroma upriličena je i izložba učeničkih slatkih uradaka, a neki od njih vide se i na fotografijama koje nam je poslao Božo Lučić.
 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana